David Ponsetí, d’Es Nàutic, es manté en el Top10 de l’Europeu

David Ponsetí, Europeu Ilca6
Compartir

El Campionat d’Europa de ILCA en el què hi participa el regatista del Club Nàutic Ciutadella David Ponsetí queda llest per a sentència amb només una jornada per disputar i després de cinc dies d’inestabilitat meteorològica. 

En la darrera jornada s’ha repetit la tònica de la setmana i encara que la flota havia estat convocada a primera hora, la bandera d’ajornament ha fet acte de presència en terra, retardant l’inici de les proves. Finalment la flota congregada en Andora, Itàlia, ha aconseguit sumar dues noves regates per a totes les classes.
El ciutadellenc David Ponseti continua sent un dels espanyols més destacats en la competició i mancant una jornada per al final ocupa la vuitena posició general dels ILCA 6 masculins i per tant es manté un dia més en el prestigiós Top10.

Sé el primero en comentar

Dejar una contestacion

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.


*