Sa Festa de s’Esport tindrà lloc es cap de setmana des 14 as 16 d’abril

Jurat
Compartir

El Servei d’Esports de l’Ajuntament de Maó organitza, com cada any, un cap de setmana dedicat a l’esport, que es desenvoluparà els dies 14, 15 i 16 d’abril. Una taula rodona, reconeixements, una fira i la tradicional Cursa Corre-Mô configuren el programa d’aquest esdeveniment.

La Festa de l’Esport, que coincideix amb la celebració del Dia Mundial de l’Activitat Física, donarà el sus de sortida als actes, amb una taula rodona que versarà sobre “Esport sense límits”, amb presència de figures destacades de l’esport: 

  • – Francisco Antonio Ureta, expilot de motociclisme, escriptor i conferenciant en temàtiques de superació personal i valors. 
  • – Nil Riudavets, triatleta maonès reconegut, paratriatleta d’elit, exemple de resiliència i lluita contra les dificultats. 
  • – Mónica Marchante, periodista esportiva de TV (Movistar+) i ràdio, últim premi de periodisme “Reportera Alicia Rodríguez”.

Així mateix, el dissabte 15 d’abril, a la Sala d’Actes de l’Ajuntament de Maó, tindrà lloc la cerimònia de reconeixement a les esportistes i als esportistes destacats del municipi, elegits per un jurat independent, nomenat amb aquesta finalitat.

Ensoldemà, el centre de Maó –s’Esplanada i carrer de ses Moreres– serà l’escenari de la gran Fira dels Esports, amb actes de promoció esportiva realitzats en col·laboració amb les diferents entitats esportives del municipi.

A més, tindrà lloc l’edició 2023 de la tradicional Cursa Corre-Mô, amb les proves de 5 i 10 quilòmetres.

Sé el primero en comentar

Dejar una contestacion

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.


*