Chica Txeca s’endú es primer Memorial Neus Ferrer d’Es Nàutic

Chica Txeca-I Memorial Neus Ferrer d'Es Nàutic
Compartir

Regata de creuers tant emotiva com polida la viscuda aquest passat cap de setmana de la mà del Club Nàutic Ciutadella. La secció de creuers va organitzar la primera edició del Memorial Neus Ferrer 2023, que va comptar amb un total de 10 creuers a la sortida de Ciutadella. Amb el gruix de representants del CN Ciutadella, aquesta prova es va poder celebrar amb un vent de S-SO, amb 7-8 nusos de intensitat.

Finalment, seria un clàssic dels podis, el local Chica Txeca de Toni Pons Faner (CNC) qui s’enduria la victòria en aquesta regata costanera amb 1 punt, seguit de S’AviMiki del veterà Miguel Pons Misut (CNC) amb 2 i del Bitxet de Toni Cavaller (CNC) amb 3.

Sé el primero en comentar

Dejar una contestacion

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.


*