Les esportistes Ona Carbonell i Maria Vasco participen en les Jornades Dona, Activitat Física i Esport

Cartell Jornades Dona, Activitat Física i Esport
Compartir

La 3ª edición de las jornadas se celebrará del 9 al 12 de marzo en la sede del Consell Insular de Menorca

El Servei d’Esports del Consell Insular de Menorca, a través del Projecte ONA, organitza la 3a edició de les Jornades Dona, Activitat Física i Esport, en el marc del Dia Internacional de la Dona, amb un programa de quatre dies que es desenvoluparà del 9 al 12 de març. 
Les esportistes olímpiques Ona Carbonell i Maria Vasco seran dues de les protagonistes d’unes jornades pensades per sensibilitzar, inspirar i fomentar l’accés a la pràctica física de cada vegada més dones de diferent edat, cultura i condició social a Menorca. 
‘Del club esportiu a l’esport d’elit amb perspectiva de gènere’ serà la temàtica sobre la qual girarà la primera de les jornades. Maria Vasco, primera atleta espanyola en aconseguir una medalla olímpica a la categoria de marxa (Sydney 2000), explicarà la seva experiència esportiva i vital amb la conferència ‘Marxant per la vida’. L’esportista catalana, i establerta a Menorca, també oferirà una sessió d’entrenament i cursa suau a l’aire lliure pel port de Maó. Serà el dissabte 11 de març a les 10 h.
L’exculturista Nerea Pons i Marta Lliteras, coordinadora de la Delegació Balear de l’Associació Dona i Esport Professional i campiona d’Europa de rugbi, completaran el triplet de dones esportistes del 9 de març amb la seva experiència i relat de vida esportiva. 

Conciliació familiar i esport 

Per la seva part, Ona Carbonell, medallista olímpica i mundial en natació sincronitzada, protagonitzarà la jornada del 10 de març amb la conferència ‘Conciliació familiar i esport d’alt nivell’. 
Aquest mateix dia, i sent fidels al desig de ser punt de connexió i trobada amb altres comunitats autònomes que impulsen projectes similars, coneixerem ‘Imparables’, dins el programa Mujer y Deporte de Guipúscoa amb la presència de Goizane Álvarez, directora general del Departament de Cultura, Cooperació, Joventut i Esports de la Diputació Foral de Guipúscoa.
L’11 de març serà el torn de Bep Llorens i Gaspar Roura amb la conferència ‘La gran mentida de la motivació’. Finalment, i com ja és habitual, les Jornades Dona, Activitat Física i Esport conclourhttp://http//projecteona.com.an el diumenge 12 de març amb una sessió de ioga vinyasa a càrrec d’Andrea Masó a l’Hotel Boutique Jardí de ses Bruixes.
L’assistència a les activitats serà gratuïta i amb inscripció prèvia mitjançant la pàgina web  projecteona

Sé el primero en comentar

Dejar una contestacion

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.


*