Nedada popular a Es Mercadal amb Tita Llorens i Martí Riera

Compartir

S’activitat tindrà lloc es pròxim 1 de març amb motiu des Dia de ses Illes Balears

El Servei d’Esports del Consell Insular de Menorca organitzarà el pròxim 1 de març una nedada popular amb Tita Llorens i Martí Riera amb motiu de la celebració des Dia de ses Illes Balears. Serà a la piscina pública des Mercadal a partir de les 9.30 h.

La nedada popular consistirà a fer 120 sèries de 50 metres a cadascun dels sis carrils de la piscina. Cada nedador o nedadora podrà fer les que consideri necessari amb un mínim de 5 sèries de 50 metres per a encoratjar a les persones a iniciar-se a la pràctica de la natació. Tita Llorens i Martí Riera, experts nedadors en aigües obertes acompanyaran a les persones que hi participin.

Un cop finalitzada la nedada popular, l’acció es traslladarà al Centre de Convencions des Mercadal amb la xerrada ‘La dona que fa realitat els seus somnis’ de Tita Llorens, que explicarà com ha fet realitat els seus somnis mitjançant la importància del treball en equip i els valors esportius, deixant constància que mai és massa tard per iniciar-se en l’esport o en allò que una es proposi.

La jornada esportiva a Es Mercadal finalitzarà amb la projecció del documental Travessa de 42 ?km al riu més ample del món: d’Uruguai a Argentina, darrera fita de la nedadora menorquina, que el passat 6 de febrer es va convertir en la primera nedadora a cobrir aquesta distància sense neoprè.

Amb aquesta activitat, el Servei d’Esports, mitjançant el Projecte ONA, i amb col·laboració de Menorca Channel Swimming Association, BioSport, els ajuntaments des Mercadal i Ciutadella, el Consell Insular i el Govern balear se suma al calendari esportiu programat per a la celebració de la Diada de les Illes Balears.

Sé el primero en comentar

Dejar una contestacion

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.


*