Es Nàutic acollirà ses Copes d’Espanya de Caiac i Optimist per es seu Centenari

Presentació Copes d'Espanya de Caiac i Optimist-Centenari Es Nàutic
Compartir

No és una temporada qualsevol en el Club Nàutic Ciutadella la d’aquest 2023 i així ha quedat palès aquest dilluns. Felip Moll, comodor del CN Ciutadella, junt amb Ricard Ruiz i Lluís Mesquida del departament de Gestió Esportiva del Club, van explicar en roda de premsa els actes del Centenari d’Es Nàutic que s’aniran duent a terme enguany, tant en l’àmbit social com esportiu. El Club Nàutic Ciutadella, aquest abril, compleix 100 anys, i per aquest motiu organitzen una sèrie d’esdeveniments per celebrar-ho.

En el capítol esportiu, els coordinadors esportius van avançar les set grans competicions programades en el Club per celebrar els 100 anys. I amb dos plats forts i històrics per Ciutadella i per l’illa; la Copa d’Espanya de Caiac de Mar (1-2 d’abril), on s’esperen uns 300 palistes de tota Espanya en el Moll de la Trona. I de dia 28 d’abril a dia 1 de maig es farà a Ciutadella la Copa d’Espanya d’Optimist, una competició molt important on vindran 150 regatistes de tot el país. A part però des del CN Ciutadella es duran a terme altres esdeveniments rellevants; a finals de febrer es comença amb el Campionat de Balears d’Optimist (25-28 febrer), on hi assistiran uns 80 participants de totes les Balears. La regata 100 Milles entre Illes de creuers (6-7 d’abril), on aquest any també hi assistirà la classe Mini i s’hi espera una gran participació. Dia 15 d’abril es farà el primer Campionat de Balears de Pesca Submarina. I per acabar, a finals de maig (13-14) amb el Campionat Balear de Creuers.
Abans però del tret de sortida a les competicions esportives, el primer esdeveniment són una sèrie de xerrades dirigides per experts en diversos temes relacionats amb la mar i obertes a tot tipus de públic. L’estrada és gratuïta i es feran en el Club Nàutic Ciutadella, a les 20h. Aquí es detallen les diferents xerrades:

Gabi Pérez, “fenòmens de temps sever i navegació al Mediterrani”, dia 10 de febrer.
Phil Taquin, “apnea: un estil de vida”, dia 24 de febrer.
Sandra Espeja, “ciència ciutadana: on tu ets protagonista”, dia 10 de març.
Xisco Gràcia, “aigua, roca i foscor: la passió per descobrir coves subaquàtiques”, dia 24 de març.

El Club Nàutic Ciutadella està fent un esforç important per organitzar tota aquesta sèrie d’esdeveniments. El departament de Gestió Esportiva s’està encarregant de cercar patrocinadors, col·laboradors, i d’organitzar-ho una mica tot. Estem molt contents per la predisposició de les entitats i varies empreses. 

Sé el primero en comentar

Dejar una contestacion

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.


*