La FBIB reafirma la seva aposta per la protecció de la salut mental amb la taula rodona ‘Diversió en lloc de pressió’

Taula rodona 'Diversió en lloc de pressió'
Compartir

Aquesta activitat formativa va omplir el Teatre La Unió de Son Servera dins el marc de la celebració de l’Hipotels Illes de Bàsquet

La Federació de Bàsquet de les Illes Balears va organitzar, dins el marc de la celebració de la sisena edició de l’Hipotels Illes de Bàsquet, una taula rodona amb la psicòloga Azu García i els exjugadors Fernando Romay i Juan de la Cruz, a més de comptar amb Víctor Uwagba com a moderador, destinada a posar en valor la importància de sobreposar el valor lúdic i formatiu sobre el rendiment esportiu als joves jugadors i jugadores en etapa formativa.

L’activitat es va desenvolupar al Teatre La Unió de Son Servera dins del programa d’activitats del ja tradicional Hipotel Illes de Bàsquet, que organitza la FBIB, i que concentra a prop de cent jugadores i jugadors d’edat minibasket de totes les illes de l’arxipèlag balear. Els propis participants i els familiars són els principals destinataris d’una taula rodona amb una clara vocació formativa sobre la importància de la salut mental en el món de l’esport. En aquest sentit, la psicòloga esportiva i entrenadora de bàsquet formatiu, Azu García, va aportar tots els seus coneixements amb l’ajuda dels exjugadors internacionals Fernando Romay i Juan de la Cruz. La taula rodona va ser moderada pel dinamitzador social Víctor Uwagba, que ja és un habitual d’aquesta activitat que ja està plenament arrelada al calendari del bàsquet balear. L’activitat va tenir un gran èxit i va omplir el Teatre La Unió, que una vegada més va ser l’escenari d’aquest debat que complementa el torneig de minibasket que es disputa fins el diumenge al municipi de Son Servera, que cal recordar que és la capital del minibasket a les Illes Balears.

Els tres ponents varen destacar la figura de pare i mare i parlaren de la importància de la seva figura per la gestió emocional dels seus fills en el rendiment esportiu i en la formació tant a nivell personal com a esportiva.

Sé el primero en comentar

Dejar una contestacion

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.


*