Programa Integrasport
Compartir

Un total de 34 clubs esportius de s’illa treballen per a crear un model esportiu saludable i amb valors

El programa Integrasport: Posam Valors a l’Esport ofereix suport als clubs esportius per treballar una formació complementària al procés d’aprenentatge dels esportistes en categories aleví, infantil i cadet. 

Aquest programa, que organitza i coordina el Servei d’Esports del Consell Insular de Menorca enceta la seva sisena edició amb l’objectiu de contribuir a la salut, el benestar, el desenvolupament i creixement personal dels i les esportistes en edat escolar. 

Un procés en el qual creiem imprescindible i necessari implicar als diferents agents que intervenen en l’esport escolar – esportistes, tècnics esportius, familiars, directius, àrbitres, delegats i públic en general-, així com afavorir-ne una major interacció i vincle per tal de construir un model esportiu més saludable i comú. 

TEMPORADA 2022-2023

Aquesta temporada són més de 30 els clubs esportius adherits al programa Integrasport: Posam Valors a l’Esport, en concret 33. Amb tots ells, però també amb la resta d’agents implicats es plantejaran diferents actuacions: 
 
Activitats que complementin la formació dels esportistes: Treball emocional, dinàmica de grups…
Activitats de suport  amb entrenadors i delegats.
Activitats de sensibilització de mares i pares: Treball per a la relació amb altres familiars d’esportistes, amb els mateixos esportistes…
Activitats de foment dels valors educatius a la competició.
Aquesta 6a edició compta amb 6 tècnics acompanyants i una especialista en nutrició, que duen a terme el programa, proposant i dinamitzant les diferents activitats de manera consensuada i conjunta amb els coordinadors/es i entrenadors/es dels clubs adherits. 

Els hàbits alimentaris i saludables, la perspectiva de gènere en el món de l’esport i la comunicació assertiva són algunes de les temàtiques de les activitats programades per aquest curs. 

El programa Integrasport: Posam Valors a l’Esport compta amb un equip de professionals multidisciplinari i especialitzat en àmbits com l’activitat física i esport, l’educació, la nutrició o la psicologia per tal d’oferir un acompanyament transversal i de qualitat.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *