Presentación I Sant Silvestre de Maó – illa de Menorca
Compartir

Presentada la Sant Silvestre de Maó, la darrera prova esportiva del any a Menorca, que s´espera amb espectació com a novetat de nova creació per aquest final de 2022.

Amb curses per infants i jocs a dintre la pista d´atletisme, disfresses per el que vulgui i la prova estrella de 6500m que com a novetat sortint de la mateixa pista i voltar-la i es sortirà per la porta del carrer vasallo, es pasara per el darrera del col.legi de La Salle i s´enfilarà el camí de baix cap a LLucmaçanes, per aón es voltarà passant per la església de Sant Gaietá i es tornarà per el camí de Na Ferranda cap a Maó, crta de Sant Climent, pont de La Salle i entrada a la pista per Vasallo, s´acabarà donant la volta a la mateixa per acabar a meta, en la que haurà avituallament, amb menjar, beguda calenta per si fa fred entre altres coses.

Servei de guardarroba, vestidors i dutxes, per acabar un any atlètic de dalt de tot . Sa presentant sa samarreta i posters, Carlos Montes regidor d´esports del ajuntament de Maó com a promotors de la prova, Miquel Carreras president de la associació de veïns de LLucmaçanes, Mito Bosch i Richy Sintes, gerent de la empresa de gestió esportiva Elitechip i el director i creador del projecte respectivament.

Les inscripcions estan obertes a la pagina web d´elitechip fins el dia abans de la prova, també el mateix dia es podran fer inscripcions fins a 15 min abans del començament de les proves.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *