El Club Nàutic Ciutadella compleix les expectatives a les Fases Escolars de Piragüisme a Santandria

Fases Escolars de Piragüisme a Santandria
Compartir
El dissabte passat el Club Nàutic Ciutadella va organitzar la primera prova de Fases Escolars de Piragüisme a Santandria, Ciutadella, amb la col·laboració del Consell Insular i la participació del Club Marítim de Maó i el Club Nàutic de Villacarlos.
El dia va ser favorable per a la regata, encara que quedaven algunes restes del mal temps en un dels punts crucials del recorregut. El Club Nàutic Ciutadella portava més de 20 participants, dels quals més de la meitat va acabar en pòdium en la seva categoria. 
Fases Escolars de Piragüisme a Santandria
A la categoria prebenjamí masculí, n’Ivan Uriel i n’Alai Clerici van obtenir la medalla d’or i plata, en aquest mateix ordre. En quant a la categoria prebenjamí femení, va recollir la medalla d’or na Maria Teresa Font. En la categoría benjamí masculí, es van guanyar el primer i segon lloc en Lluis Pons i en Cedric Barro; dels alevins masculins, en Marc Llompart en primer lloc i n’Enoc Muñoz en tercer lloc; dels infantils masculins van obtenir la medalla d’or, plata i bronze, en Miguel Llompart, Igor da Costa i Sergio da Costa, en aquest ordre. I per acabar, a la categoria infantil dama, la medalla de plata de na Berta Sans.
Aquests són alguns dels resultats més destacables dels piragüistes del Club Nàutic Ciutadella, a la primera prova puntuable de les Fases Escolars. 
Informa: Judit Bosch/Comunicació Club Nàutic Ciutadella

Sé el primero en comentar

Dejar una contestacion

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.


*