David Ponsetí, del Club Nàutic Ciutadella, 1er classificat de la categoria ILCA 7
Compartir
Aquest cap de setmana, els regatistes del Club Nàutic Ciutadella, han assistit a una de les competicions més esperades de l’any, el Campionat autonòmic Illes Balears 2022 d’ILCA 4 i 7, classificatori per anar amb la Selecció Balear per competir als pròxims Campionats d’Espanya. 
El passat dissabte, els representants del CN Ciutadella van procedir al control i inspecció de materials i equips, a més d’una regata exhibició, en la què els joves van poder fer un test provisional de preparació. Diumenge es van iniciar la sèrie de proves de competició previstes, 9 en total, que es van dur a terme fins ahir. 
Els regatistes d’Es Nàutic, David Ponsetí i Borja Torres en Ilca 7, Toni Mesquida i Bernat Soler en Ilca 4 masculí i Maria Gornès i Clara Mendoza en Ilca 4 femení, en general van tenir un començament difícil amb una primera jornada amb resultats desfavorables, però han anat millorant dia a dia i han acabat una tercera jornada amb molt bons parcials. 
En primer lloc, destacar el 1er classificat de la categoría ILCA 7, David Ponsetí. També s’ha de destacar la classificació d’en Toni Mesquida i Bernat Soler 4t i 10è en ILCA 4 sub 16 (7 i 15 absolut). 

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *