Ampla representació d’Es Nàutic en el Trofeu President de Portocolom

Representació d'Es Nàutic Trofeu President de Portocolom
Compartir

Es jugan anar amb sa selecció balear

Estrena de David Ponsetí en sa classe ILCA7

Cap de setmana intens per la flota del Club Nàutic Ciutadella. Els seus regatistes Clara Mendoza, Bernat Soler, Toni Mesquida i Maria Gornès, en classe Ilca 4, lluitaran a Mallorca per a fer-se un lloc i classificar-se amb l’equip de la Selecció Balear per el pròxim Nacional 2022. Serà des d’avui i fins diumenge, amb nou proves programades i uns 84 participants inscrits a la categoria del Trofeu President del CN Portocolom, considerat enguany Copa Federació 2022.
David Ponsetí - Estrena ILCA7
A més, el també regatista del CN Ciutadella, David Ponsetí, s’estrenarà en Ilca 7, classe olímpica, en un cap de setmana marcat en vermell pel menor dels dos germans Ponsetí. El campió balear masculí de Ilca 6 també barallarà pel títol Ilca 7 a Portocolom. En total, 20 regatistes competiran pel títol autonòmic.

Sé el primero en comentar

Dejar una contestacion

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.


*