93 participants en els tornejos de Sant Llorenç de bàdminton i vòlei de platja

Volei Platge Sant Llorenç 2022
Compartir

Aquest cap de setmana s’han celebrat els tornejos de Sant Llorenç de bàdminton i vòlei de platja, amb 17 i 76 participants respectivament.

Al torneig de bàdminton, celebrat al poliesportiu municipal el dissabte matí, guanyaren Eric Melià a la categoria escolar, Carlos Riudavets a la categoria masculina, i Silvia Fàbregues a femení. Rafel Quintana, regidor d’Esports, i Frans de Haro, president del Club bàdminton d’Alaior entregaren els trofeus als guanyadors.

Volei Platge Sant Llorenç 2022

D’altra banda, el diumenge tingué lloc el torneig de vòlei platja a Cala en Porter, amb 32 equips participants. Marina Caules, Noemí Pons i Paula quintana guanyaren en la categoria escolar mixta, i Miquel Capella i Anna Carretero en adults mixt. Rafel Quintana, regidor d’Esports, Mari López, regidora d’Urbanitzacions i Maribel Caules, del Club Vòlei Alaior, feren entrega dels trofeus.

Sé el primero en comentar

Dejar una contestacion

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.


*