David Ponsetí
Compartir

Per es regatista des Club Nàutic Ciutadella dins un mes de juliol amb un europeu i fins a dos campionats del món

El regatista del Club Nàutic Ciutadella, David Ponsetí, torna a la càrrega i ja es troba concentrat aquesta setmana amb l’equip espanyol del Campionat d’Europa Ilca 6, començant d’aquesta manera el CNC un mes de juliol realment comprimit en quant a competicions internacionals. Aquestes passades dates més recents David Ponsetí (CN Ciutadella) ha estat entrenant amb la Selecció Espanyola de la RFEV d’Ilca 6 a València, preparant el Campionat d’Europa que es fa a Tesalònica (Grècia), entre el 29 de juny i el 6 de juliol.
Seguidament, com a primer classificat del rànquing espanyol, David Ponsetí s’ha guanyat la plaça per representar a Espanya en el pròxim Campionat del Món Isaf Youth Worlds, a La Haia (Holanda), entre els dies 8 de juliol al dia 15. 
I despres d’aquests dos grans campionats, Ponsetí (CN Ciutadella) participarà en el Campionat del Mon d’Ilca 6 a Texas (EEUU), entre el 22 i 31 del mes de juliol.
Com li diuen sempre a Ponsetí els seus entrenadors de Mallorca:
“Aquest regal te l’has guanyat fent feina durant tot l’any, disfrute’l”. I així és, després de molts de mesos de feina intensa a Mallorca al menor dels Ponsetí li arriba el moment de deixar la bandera del Club Nàutic Ciutadella ben amunt i sobre tot de xalar.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *