Els alumnes del Josep Maria Quadrado aprenen caiac amb Es Nàutic

El Quadrado aprèn caiac amb Es Nàutic
Compartir

Els alumnes del Josep Maria Quadrado coneixen de primera mà els secrets principals del caiac de mar en aigües obertes, de la mà del Club Nàutic Ciutadella

Ben igual què amb la vela, el món del piragüisme també és molt present aquests dies entre els alumnes de Ciutadella, aprofitant el bon temps i els darrers dies de curs escolar. I tot gràcies un any més a la secció de caiac del Club Nàutic Ciutadella, que acull grups d’una vintena de fillets i filletes de l’IES Josep Maria Quadrado de Ciutadella per conèixer de primera mà i endinsar-se dins l’esport del piragüisme.
Durant tres setmanes i en hores d’Educació Física el director tècnic del CN Ciutadella José Luis Moles i els seus monitors han donat a l’alumnat una formació de caiac de mar, d’aigües obertes.
Dins la primera setmana es va donar tot el tema de les maniobres bàsiques amb el caiac i a la segona setmana es va seguir amb aquest aspecte tècnic però ja a un nivell més avançat, com per exemple, timó de proa i de popa o els recolzaments alt, baix i dinàmic.
Ja en aquesta setmana des del CN Ciutadella han fet molta de feina amb els alumnes del Quadrado amb temes de seguretat, tan i tan important a la mar: auto rescats, rescats assistits o un tipus de remolcatge, sense corda.
Una experiència enriquidora i preciosa novament per els escolars de Ciutadella i gràcies a Es Nàutic.
Qui sap si d’aquests alumnes en surt un futur palista del club?

Sé el primero en comentar

Dejar una contestacion

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.


*