Compartir

S’embarcació des Club Nàutic Ciutadella és s’únic representant de Menorca 

El Club Nàutic Ciutadella i els seus colors tornaran a ser presents aquest cap de setmana en la quinzena edició de la Copa d’Espanya de Pesca d’Altura Currican 2022 que es celebra a Mallorca, de la mà del Real Club Nàutic Port de Pollença. Com a únics representants de Menorca seran a la copa espanyola l’embarcació 4Mariners del vocal de piragüisme del CN Ciutadella Juanmi Llompart, que repeteixen experiència després de la viscuda el 2021.
La tripulació CNC junt amb Llompart la formen Hilari Martínez, Biel Campins, José Torrico i José Moll, que ja són a Mallorca carregats de ganes i il·lusió de quedar el més amunt possible i millorar la passada edició, amb contrincants de les Illes Balears i arribats de la península.
“La previsió és bastant dolenta, la batalla serà dura enguany. Ahir vam creuar ja de Ciutadella a Mallorca amb mal temps i de moment aquest divendres s’ha suspès la prova. Hi ha temporal gros”, ens explica des de l’illa major Juanmi Llompart, patró de la 4Mariners del CN Ciutadella. Dissabte si tot va bé a la mar començarà la seva participació a la Copa d’Espanya de Pesca d’Altura de Currican 2022 a Pollença.
Publi Blue Charter Menorca Ok

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *