Campionat de Balears 2022 de Caiac de Mar-CNC
Compartir

Els menorquins van brillar en veterans mentre Dani Sánchez Viloria quedava segon a l’absolut masculí

Una vegada més els palistes del Club Nàutic Ciutadella han tornat a oferir un recital en aigües de Mallorca. AquestCampionat de Balears 2022 de Caiac de Mar-CNC dissabte ha estat en el Campionat de Balears 2022 de Caiac de Mar que s’ha celebrat a Illetes, a Calvià. Els homes de blau del CN Ciutadella s’han penjat fins a cinc medalles, amb dos ors i tres plantes en aquest Autonòmic.
De nou Maria Pilar Cornejo en Veteranes Dames 50-54 anys i Josep Maria Marquès en Veterans Homes 55-59 anys s’han posat al coll la medalla d’or que els suposa un nou títol de Balears en la seva classe, mostrant la seva superioritat a Mallorca.
També destacables tres plates per els palistes del CN Ciutadella i especial com sempre la de Dani Sánchez Viloria, que ha estat segon en Sènior masculí, només per darrera de Toni Prats del Sant Antoni. Iguals de brillants les plates per Arturo Grijalba, el més veterà de l’expedició ciutadellenca, en Veterans Homes 60-64 anys i de Ricard Ruiz, segon balear també en Veterans Home 50-54 anys.
A part, Joan Llabrés en Júnior Home i Jordi Marquès en Sub23 Homes, també ho han donat tot i han complert a Mallorca dins un Campionat de Balears molt positiu i satisfactori per Es Nàutic.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *