Toni Miquelv

Toni Miquel i Marina Bagur van trencar les marques de 400 tanques i 5.000 llisos mentre Lita López i Carina Cardona pugen de divisió amb els seus clubs

Al campionat de catalunya absolut que va tenir lloc aquest cap de semana a Tarragona va comptar amb la participación del ciutadellenc Toni Miquel Anglada (Unió Colomenca d’Atletisme ) i la Ferrerienca Marina Bagur (CA.Ria Ferrol-Arenal)

Els dos atletes van aconseguir batre records de Menorca durant la seva actuació.

En el cas de Toni Miquel, va ser a la prova de 400 tanques, on va marcar 57”17 que rebaixa en mig segon la marca de Jan Rochelt de l’any 2016.

Per la seva banda, l’atleta Marina Bagur va ser cinquena a la seva cursa i rebaixar el seu propi rècord de fa unes setmanes a la prova dels 5000 llisos, deixant-lo a 16:44”57.

Carina amb Lita

Campionat d’Espanya màster de clubs 4/6/22, a La Nucia, (‘Alacant)

Les atletes menorquiens Lita López i Carina Cardona, han participat aquest cap de setmana a al Campionat d’Espanya màster de clubs de 2a divisió disputat a La Nucia (Alacant)Lita López, del C.A. Manresa, va participar en els 80 tanques amb 13″89 quedant primera i en el triple salt arribant a  8’62m, 3a posició. El seu equip va quedar va resultar guanyador del campionat de segona divisió
Carina Cardona, del Pratenc A.A. va participar als 400m amb una marca de 1’10″92 que li va valer la segona posició i als relleus 4x400m 5’08″12 on van ser terceres.

El Patrenc AA de l’atleta d’Alaior va quedar subcampió, cosa que li assegura l’ascens a primera divisió master juntament amb el campió CA Manresa de la Lita López

Informa: Andrés Pulido Pons/Delegat de Menorca d’Atletisme