Els Jocs Esportius Municipals seran els dies 10, 11 i 12 de juny

Presentación Juegos Deportivos Municipales 2022
Compartir

Mes de 1000 esportistes pendran part a n’aquesta edició

Aquest matí s’ha presentat la nova edició dels Jocs Esportius Municipals que tindran lloc els dies 10, 11 i 12 de juny, i on es preveu la participació de 1094 esportistes.

La presentació ha anat a càrrec del conseller de Cultura, Educació, Joventut i Esports, Miquel Àngel Maria, acompanyat pel director insular d’Educació, Joventut i Esports, Àngel Cardona, representants dels vuit ajuntaments, i representants de l’organització d’IGA.

La competició, que torna després dos anys inusuals marcats per la pandèmia ocasionada per la Covid-19, comptarà amb la participació dels vuit municipis de l’illa, que competiran entre ells en les diferents disciplines esportives. En concret seran divuit, classificades de la següent manera: atletisme, ciclisme de carretera, bàdminton, ciclisme BTT, bàsquet femení, bàsquet masculí, gimnàstica artística, judo, futbol femení, futbol masculí, tenis taula, triatló, golf, vela, natació, tenis, vòlei pista, vòlei platja, tir amb arc, tir amb precisió i tir al plat.

La cerimònia de clausura tindrà lloc, el 12 de juny, a les 18.00 h, al municipi d’Alaior, on també es preveu que a partir de les 20.30 h, a la zona del poliesportiu municipal, tengui lloc la festa final amb música i una barra amb begudes i menjar a preus populars.

Cal recordar que els Jocs Esportius Municipals és una cita esportiva a través de la qual els esportistes menorquins es comencen a preparar pels Island Games Guernsey prevists el juliol del 2023. L’objectiu d’aquesta iniciativa és impulsar la pràctica esportiva i el teixit esportius insular a través d’una competició esportiva internacional.

 

Sé el primero en comentar

Dejar una contestacion

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.


*