Felip Moll-Nou mini
Compartir

Es nou comodor d’Es Nàutic tindrà una embarcació  que es un prototip de carboni de Bertrand Etienne (2017)

Any nou, vida nova i embarcació nova per es regatista i comodor des Club Nàutic Ciutadella Felip Moll per aquest 2022 que hem encetat fa tot just uns mesos.
Felip Moll, regatista històric ja per Es Nàutic, per Menorca i per ses Illes Balears després de fer i completar sa Mini Transat 2021, fa uns dies va anar a França a decidir qui seria es seu proper company d’aventures enmig de la mar. Aquesta vegada Felip Moll cercava un mini on pugués fer una passa més a s’aprenentatge, primer motiu que es va empènyer a cercar un prototip. Es segon motiu és que per ser més competitiu amb un mini ‘sèrie’ com es seu anterior i estimat Allevà, hauria d’haver apostat per un des nous dissenys, “pressupost que ara mateix no podia assumir” diu ell mateix. 
“Trobar un prototip asequible tampoc és fàcil, els més nous poden costar més que un pis a Barcelona” diu. Tot i sa dificultat des mercat des minis i després de cercar i contrastar, Moll es va topar amb ell/a, es/sa mini 931, un prototip de carboni de Bertrand Etienne, es mateix dissenyador que ara fa es nous Vector 6.5. Un mini fabricat el 2017 i amb dues Mini Transat d’experiència. En/na 931 té més màstil, més orça, orça pivotant, orçes de deriva, un botaló més gran, més vela, i molt menys pes, “però necessita ser cuidat/da un pelet. Comença o continua l’aventura, i és que el món dels Minis és la millor escola”.

Por Jaume

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *