Trofeu Sant Antoni 2022 de vela
Compartir

Es regatista d’Es Nàutic guanya en una edició de gran qualitat

Per classes es guanyadors han estat en Optmist D, Clàudia Cook; en Ilca 4, Francesa Sosa; en IQFoil, Álvaro Gestoso;  y en Raceboard, Jonathan Dunnett

Trofeu Sant Antoni 2022 de vela

Amb un dia espectacular es que s’ha viscut avui a s’illa es Trofeu Sant Antoni 2022 i es Club Nàutic Ciutadella han coronat as millors d’enguany en ses respectives classes.
Una cinquantena de regatistes del mateix CN Ciutadella, CM Mahón CN Fornells i CN Villacarlos ens han ofert dos polits dies de regates i avui n’ha estat es desenllaç final en Optmist, Optmist D, Ilca 4, Open IQFoil, Raceboard i avui també s’entrada des Creuers. Jornada amb nou nusos de vent i ones.
Finalment repartiment de trofeus entre es clubs de Menorca en ses primeres posicions i en Optmist ha guanyat Toni Mesquida (CN Ciutadella), seguit per es seu company CNC Bernat Soler i Alejandro Vidal (CM Mahón). A mes, Mesquida s’ha proclamat campió absolut des Trofeu Sant Antoni 2022, essent es millor en ses aigües de ca seva.
En Optmist D, victòria per Clàudia Cook des CM Mahón, junt amb sa també CMM Alicia Mercadal i tercer, Sergi Díaz (CN Ciutadella). Ja en es Ilca 4 s’ha imposat es CNC Francesa Sosa per davant d’Enric Vidal del CMM i Maria Gornès (CN Ciutadella).
Canviant de classes, en sa Raceboard i IQFoil es domini ha estat des CN Fornells com era de preveure i en aquesta segona modalitat han quedat primers es seus regatistes Álvaro Gestoso, David Triay i Llorenç Pallicer. En Raceboard victòria per Jonathan Dunnett des CNF, segon es CNC Loren Mesquida i tercer Joan Pérez de Fornells.
Es capvespre s’ha celebrat sa tradicional entrega de premis amb sa presència des nou president i comodor des Club Nàutic Ciutadella, Gonçal Moll i Felip Moll, junt amb sa vocal de vela, Laura Rodríguez, qui han anat lliurant es premis en es Moll de la Trona.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *