Felip Moll - Mini Transat 2021_Llegada
Compartir

 Després de cinc exitosos anys marcats per sa guinda de sa Mini Transat 2021

Sa polida i profitosa història d’amor esportiu que han protagonitzat pe regatista des Club Nàutic Ciutadella Felip Moll i es seu creuer mini Allevà ha arribat as seu final.

Barco Allevà-Felip Moll

Aquest cap de setmana passat Moll ha estat a sa ciutat francesa de Lorient per a llirar s’Allevà as seu nou propietari, qui el seguirà emprant per a competir en sa seva classe, en aigües de França.
Moll ha decidit vendre es seu creuer després de cinc anys de relació i amb sa clara intenció de seguir creiexent com a esportista dins es món de sa navegació oceànica. Açò és es que ha aconseguit precisament aquests anys Felip Moll (CNC) amb s’Allevà, formar-se com a millor regatista, mariner i persona. I amb sa guinda de sa Mini Transat 2021 en solitari per s’Atlàntic, gesta sense precedents en sa vela menorquina.
Ara ja sense s’Allevà Moll està estudiant nous projectes esportiu que d’entrada seguiran passant per sa classe mini, encara que es podria acabar passant as prototips. Un futur que compaginarà amb es de comodor des Club Nàutic Ciutadella, en es lloc des sortint, Loren Mesquida.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *