Lliga Anual d'Es Nàutic
Compartir

Jornada marcada per la seva lentitut per es poc vent que bufava

Sa secció de creuers des Club Nàutic Ciutadella començava l’any 2022 amb sa primera prova de sa Lliga Anual patrocinada per Siroco, amb vuit embarcacions amb bandera CNC a sa línia de sortida, que es donava diumenge a ses 11.00 hores i amb tot just sis nusos de vent real.
Davant tenien un recorregut costaner cap al Nord de Ciutadella per virar una balisa davant de Punta Prepinya i tornada cap a port.
Regata força lenta per sa manca de vent sa que es va viure en aquesta estrena des 2022 i que es va veure penalitzada as final per es creuers més lents per s’encalmada total des vent que encara va permetre s’arribada de tots es creuers.
Lluita al capdavant de sa regata entre Stop&Go de sa família Ponsetí i Chica Txeca de Toni Pons i família, seguits de Àtria de Joan Villafranca i es seus, entrant amb aquest ordre. Ses hores d’arribada des tres primers, les 12:44:30h, 12:47:02h i 12:54:20h, respectivament.
Encara que es va faltar as creuers des CN Ciutadella es vent i es sol en aquesta primera trobada de sa Lliga Anual, matí agradable per aclarir de festes.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *