Optimist-Es Nàutic
Compartir

Es regatistes de sa vela lleugera des CNC amb aspiracions a tot

És a la temporada d’estiu quan a la secció de vela lleugera del Club Nàutic Ciutadella acaba un cicle esportiu, coincidint amb la culminació dels campionats nacionals i mundials i és el moment en el què alguns dels regatistes aprofiten o s’encoratgen a fer el canvi de classe. En Es Nàutic en aquest mes de desembre a punt de tancar estan ja en plena fase competitiva per tant, de setembre a novembre fent primer les classificatòries insulars o la fase d’adaptació a les noves classes i ara, desembre, gener, febrer, març, etc, ja amb els classificatoris insulars i concentracions dels equips balears per els Campionats d’Espanya.
Optimist-Es Nàutic
En el CN Ciutadella, a la classe Optimist no es va poder fer el darrer campionat classificatori, i per tant no es te rànquing balear; o sigui, que la Federació Balear de Vela tira mà del rànquing insular. Açò vol dir que el CNC compta amb tres regatistes dins la Selecció Balear provisional i que seran cridats a convocatòries de tecnificacions. Toni Mesquida com a millor del rànquing insular absolut; Neus Soler com a millor del rànquing insular sub 13 femenina i el millor sub 13 masculí, Sasha Pons. «Tenim la sort que els millors de cada categoria són del CN Ciutadella» aplaudeix Toni Mascaró, director tècnic de vela lleugera d’Es Nàutic.
Aquests dies de vacances escolars en el club han aprofitat per entrenar a diari en aigües de Ciutadella. «El nostre repte més important el 2022 és el Campionat de Balears d’Optimist, apart del repte que suposa la seva organització en el club, perquè és on es jugaran tota la temporada» diu Mascaró. Aquest Campionat de Balears de Ciutadella oferirà el rànquing autonòmic i és on els regatistes CNC s’ho jugaran tot.
En Ilca 4 i Ilca 6  són dos reptes diferents per els esportistes del CN Ciutadella, amb regatistes com Maria Gornès, Clara Mendoza  i Francesc Sosa «que tenen molt a dir encara dins el rànquing balear.   I en Ilca 6 tenim a David Ponsetí i Borja Torres que després de la decepció a Eivissa, van aconseguir remuntar places a Palma i esperam recuperar-ne mes i col·locar-los dins els millors balears en el campionat de dia 21 de Gener, que també tenim el repte d’organitzar en el CNC» explica el director tècnic del Moll de la Trona.

Toni Mascaró: “L’Autonòmic d’optimist és l’objectiu de l’any i on els nostres s’ho jugaran tot, mentre que en Ilca 4 i Ilca 6 els reptes són ben diferents a Es Nàutic”

Els més petits de la casa, després de les experiències motivadores dels mesos passats, «tenen molta il·lusió per entrenar, el que també aprofitam aquests dies de vacances de Nadal».

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *