Premis Consell a Esportistas 2021
Compartir

La Sala de Plens del Consell Insular de Menorca ha acollit aquest matí la recepció de 13 esportistes menorquins que han destacat durant la temporada 2020-2021 per les seves actuacions i classificació en campionats d’Espanya, d’Europa i del món, i en competicions o rànquings oficials d’àmbit nacional i internacional. L’acte ha comptat amb la presència del conseller de Cultura, Educació, Joventut i Esports, Miquel Àngel Maria, i el director insular d’Educació, Joventut, Àngel Cardona.

Així com ha manifestat el conseller de Cultura, Educació, Joventut i Esports, Miquel Àngel Maria, ‘amb aquest acte volem visualitzar l’esforç i la dedicació en cadascun dels projectes particulars, moltes vegades poc coneguts, i també l’esforç que fan les famílies cada dia, any rere any’.

Cal recordar que el Consell Insular, a través del Servei d’Esports, obre cada any una convocatòria d’ajuts adreçada a aquest col·lectiu amb la finalitat de reconèixer el seu treball, i finançar part de la preparació i participació en competicions dels esportistes. La convocatòria d’aquest curs 2021-2022 ha comptat amb un pressupost total de 40.000 €.

En concret, els esportistes que han participat en aquest acte han estat: Joan Cardona Méndez (Vela – Classe Finn); Maria de la Pau Caules Genestar (Hípica – Volteig); Billy James Coll Tulloch (Vela – Windsurf); Alvaro Gestoso Hernandez (Vela – Classe IQFoil); Pere Joan Ponseti Mesquida (Vela – Classe Làser); David Ponseti Mesquida (Vela – Classe Làser); Joan Wager Pons (Duatló/ Triatló); Anna Maria Capó Camps (Parabàdminton); Ruth Moll Marques (Ciclocross); Francisca Sintes Martín (Tennis); Jaume Bosch Picó (Ciclisme XCO); Núria Bosch Picó (Ciclisme XCO) i Francesc Barber Arguimbau (Ciclsime MTB, Cross Country Olimpic).

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *