Trofeo de Navidad 2021-Es Nàutic
Compartir

Es regatistes des CN Ciutadella pugen posicions en el rànquing balear 

Objectiu complert aquest cap de setmana en es tradicional Trofeo de Navidad 2021 del CN S’Arenal, classificatori per les Illes Balears Ilca6, per part dels regatistes del Club Nàutic Ciutadella. Borja Torres i David Ponsetí, amb unes bones posicions de cara a la Selecció Balear. En un trofeu molt renyit, Torres era cinquè a la classificació general i quart d’un 17 i Ponsetí acabava sisè absolut i cinquè sub 17.
Els dos regatistes CNC no estaven dins l’equip de la Selecció Balear després de la regata a Eivissa, on Ponsetí compta amb tres desqualificats i Torres amb dues, per fora de línea. Per tant aquest cap de setmana a Palma de Mallorca es tractava de no cometre cap més error i anar ben col.locats, de manera que en el rànquing sumen més de deu proves i així en poden descartar dues. Aquest fet fa a Torres i Ponsetí que puguin pujar moltes posicions a la general del rànquing per ser amb el combinat de Balears.
La llàstima, recorda Toni Mascaró (director tècnic de vela CN Ciutadella), és que tot just han fet dues però açò sí, prou per aconseguir el primer objectiu.
Maria Gornès (CNC) per la seva part aconseguia una bona estrena i agafava molt nivell,  mostrant la regatista un gran futur.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *