Es Nautic
Compartir

Les seccions de vela lleugera i de piragüisme afronten un cap de setmana intens a Palma i Eivissa, amb el Trofeu Audax i la primera Copa Balear de Caiac de Mar

Intens cap de setmana per els esportistes del Club Nàutic Ciutadella, en les seccions de vela lleugera i piragüisme, ja què es desplacen a Palma de Mallorca i a Sant Antoni de Portmany, a Eivissa, respectivament. En la vela lleugera els Optimist i Làser CNC participaran en el Trofeu Audax 2021 del RCN Palma i els caiacs seran a la primera competició de la Copa Balear de Caiac de Mar.
A Mallorca s’hi desplacen una desena de regatistes Optimist i dos Ilca4 (Maria Gornès i Francesc Sosa), a més dels Ilca 6 que s’hi sumaran, que ja són a Palma (Borja Torres i David Ponsetí). Toni Mesquida, Lluís Mascaró, Joan Sosa, Clara Mendoza, Neus Soler, Diego Spinardi, Bernat Soler i Sasha Pons són la quota CNC en Optimist, amb els que viatjarà Oliver Riera (CN Villacarlos).
Les intencions del CN Ciutadella en aquest Trofeu Audax de Palma de Mallorca, que serveixi  com a regata preparatòria per les pròximes classificatòries autonòmiques que es faran les setmanes següents. Amb els regatistes CNC hi van els entrenadors, Sebastià Mesquida en Optimist i Toni Mascaró en Làser.
Quant al piragüisme, els veterans Bep Marquès, Arturo Grijalba, Ricard Ruiz i Maria P. Cornejo; el sénior, Dani Sánchez Viloria; el sub 23, Jordi Marquès; el júnior, Joan Llabrés i els cadets en K-2, Haize Quevedo i Marc Sans, representen aquest dissabte a Eivissa al CN Ciutadella, en la primera Copa Balear de Caiac de Mar. Es l’estrena de la secció que dirigeix José Luis Moles, ja en la nova temporada 2022. Amb el seu entrenador Joan Marquès al front, a Sant Antoni de Portmany hi van els CNC sense cap tipus de pressió classificatòria. «Essent la primera, sempre ho consideram com a un entrenament més des del Club, per acabar de posar-se a punt per començar en bon peu l’any» comenta Moles.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *