Rafel Torrent-Es Nàutic
Compartir
Ho va anunciar en el lliurament de premis del Trofeu Almirall Farragut 2021. Rafel Torrent no es presenta a la reelecció com a president del Club Nàutic Ciutadella. I és que, després que el passat 28 de setembre la Junta Directiva acordàs convocar eleccions, anomenar la junta electoral i fixar el calendari electoral, el 8 de novembre es va exposar públicament la convocatòria d’eleccions, el calendari electoral i el cens d’electors.
Aquest 10 de gener es tancarà el termini de la presentació de candidatures i el 12 de gener es proclamaran les candidatures per la Comissió Electoral. Ja el dia 14 de gener s’ha de celebrar una Assemblea Extraordinària  de Socis, anomenant-se la Taula Electoral i la celebració de les votacions.
Una convocatòria d’eleccions en el Club per a la presidència i la resta de càrrecs de la Junta Directiva, per la què, per sorteig en va sortir president de la Comissió Electoral, Jordi Bosch.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *