Conveni entre es Club Nàutic Ciutadella i es Banc de Sang i Teixits de ses Illes Balears

Conveni Es Nàutic-Donant de Sang
Compartir

Signen es conveni per acollir es programa de donacions de sang a Ciutadella 

Es president des Club Nàutic Ciutadella, Rafel Torrent, ha signat aquest dimarts matí es conveni per acollir es programa de donacions de sang a Ciutadella. Per a s’acte de sa firma, s’ha desplaçat a Menorca Ismael Gutiérrez, director gerent des Banc de Sang i Teixits de ses Illes Balears, acompanyat per sa doctora Paola Guerrero, coordinadora des servei a Menorca. 
Es Club Nàutic Ciutadella cedeix ses instal.lacions a s’entitat i és d’ençà es novembre del 2019 punt d’extracció de sang. Amb aquest acte s’entitat nàutica de ponent segueix mostrant sa seva cara més social i humana, oberta a tota sa ciutadania i mostrant-se no només com a un club esportiu.

Sé el primero en comentar

Dejar una contestacion

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.


*