Presentada sa regata Sitges-Ciutadella 2022 en el Saló Nàutic de Barcelona

Regata Sitges-Ciutadella Presentacio
Compartir

Amb sa presència des directiu des Club Nàutic Ciutadella Armando Leris

Es pasat divendres es Saló Nàutic de Barcelona, s’Espai de Mar, ha acollit sa presentació de sa Regata Sitges-Ciutadella 2022, sa prova de navegació d’altura mediterrània que novament partirà a mitjans de juny del Port de Sitges-Aiguadolç, amb destinació als pantalans del Club Nàutic Ciutadella.
En aquesta posada en escena de sa Sitges-Ciutadella 2022 hi va prendre part es directiu des CN Ciutadella, Armando Leris, qui hi va intervenir en aquest acte.
Es Port de Sitges acullirà es pròxim mes de juny sa sortida de sa regata així com sa festa prèvia a aquesta. Una regata molt especial per Es Nàutic i sa junta directiva de Rafel Torrent, molt identificats amb sa prova de creuers i que en ser-ne es port de destí, és un esdeveniment nàutic que evidencia s’afecte, per s’essència mediterrània que es viu ja des de sa mateixa sortida a Aiguadolç.
Una regata en sa què es guanyador absolut s’endurà un polit bust que com cada any ha fet es veterà soci des CN Ciutadella, Carlos Allès.

Sé el primero en comentar

Dejar una contestacion

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.


*