S’Avimiki, primer en arribar a la colònia de Sant Pere

S'Avimiki-Campionat de Balears de Creuers RI
Compartir

Sa embarcació des Club Nàutic Ciutadella, sa imposa en un final molt emocionant i preciós

Arribada molt ajustada de tots els creuers que van sortir aquest divendres capvespre de Ciutadella cap a la Colònia de Sant Pere, cap a Mallorca, amb gairebé 5 minuts de diferència entre ells. Va ser S’AviMiki, amb bandera del Club Nàutic Ciutadella, el primer en arribar-hi, seguit del Chicory també d’Es Nàutic i de l’Alba III, del Marítimo Mahón.
Fins a vuit creuers es van agrupar aquest divendres a la línea de sortida, amb un capvespre preciós de sol i bon temps, 15 nusos de vent de Nort i ones llargues. El pronòstic era d’una regata molt ràpida, amb sortida per temps compensat i a l’altura de Cap Ferrutx es posava el sol i els creuers es van anar agrupant.
Les darreres cinc milles de la Ciutadella-Colònia de Sant Pere van ser entrant a la badia emb molta emoció, fosca negre, sense lluna i només es veien els llum de navegació. Un espectacle tant polit com emocionant per la mitja dotzena de creuers del CN Ciutadella que són a Mallorca.

Sé el primero en comentar

Dejar una contestacion

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.


*