Torn per els optimist sub13 i sub16 i ILCA en el Gran Dia de la Vela 2021

Es Nàutic-Gran Dia de la Vela Palma1
Compartir

Es celebra aquests dies en aigües de s’Arenal de Palma

Aquesta setmana arriba el torn dels Optimist sub13 i sub16 i també els Ilca 4 i 6 en el prestigiós Gran Dia de la Vela 2021 que es celebra sempre a finals d’agost a s’Arenal, a Palma de Mallorca. S’hi concentra gent de la vela de per tot el món i allà hi són ja també els representants del Club Nàutic Ciutadella. Allà hi serà aquests dies l’entrenador CNC Lluís Mesquida, amb els regatistes Borja Torres i Laia Mendoza en Ilca 6 i Maria Gornès en Ilca 4. Les dues femenines van tenir mal començament el dijous però van remuntar a cada prova i van anar millorant resultat, mostrant la seva destresa enmig de la mar.
Aquesta setmana acompanyats del seu entrenador Sebastià Mesquida ha tocat als sub13 i sub16 del CN Ciutadella: Toni Mesquida, Diego Spinardi, Álvaro Álvarez, Neus Soler, Clara Mendoza, Bernat Soler i Lluís Mascaró. La flota d’ Optimist és tant nombrosa que els han dividit en grups, llavors fan una general i de moment els resultats són discrets, confiant que vagin a millor i remuntin.

Sé el primero en comentar

Dejar una contestacion

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.


*