projectarà Eco Aventura
Compartir

Aquest divendres es projectarà en es saló d’actes des Club Nàutic Ciutadella un reportatge d’una al·lota francesa, na Susú, que culminarà una ruta que ella anomena “eco aventura” a Menorca.

Un recorregut de 2.000 quilòmetres que vol compartir amb tota sa gent que hi participi aquest divendres en Es Nàutic. Ella va contactar la setmana passada amb Per la Mar Viva x si la podien ajudar a organitzar aquesta xerrada i una neteja de microplàstics.

Na Susú és una jove de 24 anys preocupada també per la contaminació plàstica des planeta i a través d’aquesta acció que ve duent a terme des de fa quatre mesos està donant visibilitat a entitats i persones que com aquesta associació menorquina lluiten per sa mateixa causa.
Us esperam en es Club Nàutic Ciutadella aquest pròxim dia 13 d’agost per passar una estona entretinguda mirant es reportatge, escoltant sa seva experiència i amb un posterior debat que es farà després.
IMPORTANT: Entrada lliure amb aforament limitat. Seients separats amb distància de seguretat i venir amb mascareta.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *