Rafel Torrent-Es Nàutic
Compartir

Aquest dilluns 2 d’agost és un dia molt important per sa família des Club Nàutic Ciutadella ja que per primera vegada un creuer de sa seva flota, amb un patró i armador des club, participa a sa millor prova des Mediterrani, sa Copa del Rey Mapfre que organitza des d’avui es RCN de Palma. Josep Pons i el seu creuer Wanderlust, acompanyat per una tripulació formada per regatistes experimentats des mateix CN Ciutadella, CM Mahón i CN Villacarlos, obren participació a sa Copa del Rey 2021.

Diu es president des CN Ciutadella, Rafel Torrent, que és un orgull i una satisfacció per es club que es Wanderlust sigui a Palma. “És molt important que els nostres esportistes participin a les activitats importants i la Copa del Rey Mapfre ho és. Segur que ens representaran moltíssim bé” afegeix Torrent.
Es president va ser a sa presentació des Wanderlust en Es Nàutic, uns dies abans de partir cap a Mallorca. “Em va agradar molt la presentació feta i vaig veure molta il·lusió i ganes de que les proves comencin ja. He vist ganes d’anar a per totes. Ja veurem però tenim esperances de poder fer un bon paper” veu es president CNC.
Una històrica participació a sa Copa del Rey Mapfre que arriba quan es CN Ciutadella frega ja es seu Centenari. “L’efemèride de la cel-lebració dels 100 anys s’atraca ràpidament i tot el que sigui posar el nom del nostre club en el panorama mundial de la vela és positiu. Aquesta participació a la Copa del Rey del Wanderlust ajuda en totes les direccions” opina Torrent.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *