Neix sa Cursa Lluna Plena d’Agost entre talaiots de Maó

Cursa Lluna Plena d’Agost
Compartir

S’esdeveniment, que no tindrà caràcter competitiu, es disputarà es dissabte, dia 21, i comptarà amb dues distàncies, una d’10 quilòmetres i una altra de 5 quilometres

Menorca compta amb una nova experiència esportiva as seu calendari de proves. Es proper dissabte, 21 d’agost, tindrà lloc sa primera edició de sa Cursa Lluna Plena d’Agost, una proposta no competitiva que oferirà dos recorreguts, un de 5 quilòmetres i un altre d’10 quilòmetres per es camins rurals que hi ha entre Maó i Sant Climent i que oferirà sa possibilitat de conèixer millor i d’a prop part des patrimoni cultural de s’Illa.

Cartell Cursa Lluna Plena d’AgostS’esdeveniment, que començarà i acabarà as Decathlon, ubicat as polígon industrial de Maó, comptarà amb un recorregut circular especial tant per es 10 quilòmetres i 5 quilòmetres, amb avituallament as recorregut, i que passarà per dos des talaiots de sa zona, que estaran il·luminats per facilitar es camí i per a que es participants gaudeixin d’una visió diferent des monuments.

Precisament, un des al·licients de sa cursa no competitiva és que es participants podran gaudir de s’esport en un entorn històric de Menorca amb es llum de sa lluna plena. Sa sortida de ses cursa està prevista per les 21 hores, en cas des 5 quilòmetres, i les 21.10, en cas des 10.

Sa cursa està patrocinada per Decathlon, organitzada per Elitechip, i compta amb sa col·laboració de s’Ajuntament de Maó i es Consell Insular de Menorca. Ses inscripcions ja estan obertes i es poden trobar a elitechip.net.

Sé el primero en comentar

Dejar una contestacion

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.


*