Cristian Campos - Escola de Piragüisme Es Nàutic
Compartir

Campos: «M’ha sorprès la professionalitat dels monitors del club, que mostren la seva experiència i amor per el caiac, despertant interès»

Arriba s’Escola d’Estiu des Club Nàutic Ciutadella i açò vol dir que s’intensifiquen ses feines en es Moll de la Trona, es que suposa haver d’augmentar sa flota humana del cos tècnic. Cristian Campos Pagliari, de 35 anys i nascut a Argentina, és sa darrera adquisició des CN Ciutadella per as piragüisme i ses estades estiuenques.

En Cristian fa feina ja en Es Nàutic a s’escola de piragüisme duent a terme tasques tant nàutiques com de suport en sa logística i es desenvolupament de ses activitats; unes feines què, en principi, farà fins as mes de setembre/octubre. Un fitxatge per es CNC que ha estat a través del director tècnic de sa secció en el club, José Luis Moles, a qui ha conegut i s’han fet amics a sa Patagònia argentina, on viu des de fa 20 anys.

Si bé no és sa seva primera experiència com a monitor, ja què ha treballat a escoles de mar a Argentina, sí és sa seva primera aventura com a monitor a s’illa «i la veritat que molt feliç, aprenent molt i el més important fent un treball que m’agrada i el gaudesc a cada moment, relacionat amb la mar, què és en el que faig feina des de fa molts anys com a mariner mercant i patró d’embarcacions en albirament de balenes a l’Argentina».

Cristian Campos diu de sa seva nova casa, es CN Ciutadella, què «em sembla una entitat molt interessant per la varietat d’activitats que ofereix per a fillets i adults, a més de l’excel·lent treball i servei que es veu en la part de marineria». Respecte a s’escola de caiac CNC «m’ha sorprès la professionalitat dels monitors i destacaria la passió amb la què ensenyen i transmeten la seva experiència i el seu amor per l’activitat, tant a fillets com a adults, generant un gran aprenentatge i despertant un gran interès en l’activitat». A més destacaria un fet molt important: «És una escola de piragüisme, de mar i de vida, ja què es mostra, no sols tècnica de caiac, si no també valors i responsabilitats, sobretot als més petits que participen en l’activitat».

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *