Torrent: “En el Club Nàutic Ciutadella estem molt satisfets de poder celebrar els primers 50 anys del Campionat Social de Pesca de Serrans”

Campionat Social de Pesca de Serrans-Es Nàutic
Compartir
Màxima satisfacció de part des Club Nàutic Ciutadella amb sa celebració d’aquests primers 50 anys des Campionat Social de Pesca de Serrans.
Campionat Social de Pesca de Serrans-Es Nàutic
Per Fel Torrent, president de s’entitat, «tant en Pepo com en Tóbal, els dos vocals de la pesca recreativa del club, em van mostrar una gran il·lusió en poder celebrar aquests primers 50 anys. Els dos han fet molta feina perquè fos un èxit, com així ha estat. En Es Nàutic esteim molt satisfets d’aquesta fita», diu Torrent, qui per temes personals no va poder assistir as lliurement de trofeus en es Moll de la Trona.
Diu es president des CN Ciutadella que especialment en Tóbal, «el més veterà en aquesta secció, estava especialment sensibilitzat per a poder viure aquests noces d’or i estic molt content que les coses hagin anat bé i de rebot es va pescar molt de peix en aquesta prova final i inclòs ell en va ser un dels guanyadors».

Sé el primero en comentar

Dejar una contestacion

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.


*