SERRANS
Compartir

 Demà dissabte es viurà juna emocionant jornada a Es Nàutic en sa primera posició en l’aire

Després que a sa primera prova des 50 Campionat Social de Pesca de Serrans 2021 celebrada fa dos setmanes ses diferències van ser mínimes, amb menys de 100 grams en sa disputa de sa primera posició entre ses embarcacions Aiton II i Marlin, aquest dissabte ja sí es podrà celebrar sa segona i definitiva prova d’aquest campionat tan especial per es Club Nàutic Ciutadella. Es des 50 anys de sa seva posada en escena en es Moll de la Trona, un fet que congratula as club que presideix Rafel Torrent.

Aquest dissabte a primera hora des matí, a les 7 hores, es donarà es tret de sortida a sa prova final des Campionat 2021, amb tot encara per decidir. Si la setmana passada es va haver d’ajornar per es mal temps a s’illa, en principi, dissabte ses condicions seran favorables i, per tant, no hi ha d’haver problema amb sa seva disputa.
Ja devers les 11 hores des matí es realitzarà sa corresponent pesada i posteriorment, sempre seguint ses mesures de distància i seguretat per sa covid-19, es celebrarà una barbacoa i s’entrega de trofeus d’un social de serrans, més especial que mai.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *