S’Àrea d’Esports de s’Ajuntament de Maó incrementa un 20% ses seves inversions, fins as 205.000 €

Subvencions Ajuntament de Maó
Compartir

S’Àrea d’Esports de s’Ajuntament de Maó ha incrementat un 20% ses seves inversions durant aquest any 2021. Concretament, es Servei Municipal d’Esports dedicarà una partida de 205.000 euros a inversions esportives, 40.000 euros més que l’any anterior, quan s’hi van destinar 165.000 euros.

Aquestes inversions inclouen des d’actuacions de millora i ampliació de les instal·lacions esportives actuals, a més des manteniment de sa maquinària i des edificis municipals.

Increment de les subvencions a entitats locals

Pel que fa a ses subvencions a ses diferents entitats municipals, creixen, un 7,5%, fins as 143.800 euros. Es consistori ha mantingut o incrementat totes ses subvencions a ses entitats esportives, impulsant especialment aquelles que no disposen d’instal·lacions pròpies.

Aquests increments de sa inversió en s’Àrea d’Esports s’emmarquen dins es pressupost expansiu que va aprovar s’Ajuntament de Maó per aquest any 2021, amb s’objectiu de crear activitat entre ses empreses i entitats des municipi de Maó, en aquests moments d’incertesa.

En aquest sentit, s’Ajuntament vol seguir impulsant s’activitat esportiva municipal, que considera essencial, també durant s’època de pandèmia, tant per motius de salut, a tots es nivells, com per es valors educatius que representa.

Sé el primero en comentar

Dejar una contestacion

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.


*