CNC -Campionat de Balears ILCA 6_POLLENÇA
Compartir
Es regatistes des Club Nàutic Ciutadella, David Ponsetí, Pepe de Sintas, Borja Torres i Laia Mendoza, amb Sebastià Mesquida de responsable, es troben aquest cap de setmana complicat de mal temps a Mallorca, participant en es Campionat de Balears ILCA 6 que es du a terme en es RCN Port de Pollença, de divendres a diumenge. Malgrat tot, aquest dissabte, en principi no sortiran a la mar, a causa des temporal.
Aquest Autonòmic 2021 està marcat de moment per es molt mal temps que hi ha a les Illes Balears i a Mallorca en particular, amb pluja i molt de vent que complica i molt ses coses as regatistes des CN Ciutadella, únic club de Menorca present en aquest Balear.
Laia Mendoza en aquest primer dia de competició va patir i molt amb es mal temps i no va poder aguantar es seu barco, sense poder acabar cap prova. Borja Torres va haver de patir una penalització per sa sortida, sent desqualificat, però si fan cinc proves se la podria descartar; Pepe De Sintas bé en general i David Ponsetí molt bé, anant es tercer de moment a Pollença.
Aquest Campionat de Balears es viu amb un nivell espectacular. Amb 61 participants, amb molt bon nivell (olímpic femení), ajuntant-se es bons des bons.
Per Toni Mascaró, màxim responsable de vela des CN Ciutadella, «per un club que aposta per dues classes ben definides (Optimist i Làser) és molt important estar present a les competicions autonòmiques i nacionals de les diferents categories. Per el CNC és important estar en aquest campionat i donar un cert nivell», explica.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *