Hem anat a veure At. Villacarlos- F.C. Barcelona

Caratula Pase despero
Compartir

Mentre vas cap as camp de futbol per presenciar un partit entre un Club modest i una potencia com el Barça sempre desitges que colca cosa es surti del guió previst. Perquè açò succeeixi es imprescindible que el Club Gran no tingui un bon dia, que falli gols cantats, que cometi colca error infantil en defensa i endemés, que el modest faci un gol a pilota aturada, en un contraatac o jugada aïllada i que els minuts passin de manera que puguis arribar a les acaballes del partit competint amb un marcador ajustat.

Es clar que si et toca patir un dels mals que caracteritzen als equips modests, com la falta de fortuna i et marquen als 2 minuts en una falta dubtosa, quan perds 0-2 un defensa adversari treu baix pals la teva millor ocasió i acte seguit et marquen el tercer, i si per si no en tenies prou, l’equip potent estrena entrenador i els futbolistes volen agradar, que no se’n parli mes, el libreto previst s’acompleix sense obrir la capsa de les sorpreses.

En aquesta primera Fase Preparatòria el Club d’Es Castell ha hagut de competir en el Grup on hi ha amb els amos durant dècades de la categoria, Espanyol. Barça, Girona, Damm, San Francisco o Mallorca. Mentre que a l’altre grup trobem arragona, Sabadell, Huesca, Ebro, Cerdanyola, El Olivar, Jabac i Terrasa, clubs mes senzills en pressupost i plantilla. La Fase per la Permanència oferirà possibilitats de competir amb equips de potencial mes parell.

Fútbol DH At Villacarlos-Barça

Encara hi ha camp per córrer. A falta de grans individualitats, el Villacarlos es basa en el joc col·lectiu i l’agressivitat defensiva. 

Amb un poc mes d’encert i fortuna de cara a gol es pot obrir un marge per l’esperança.

Tornant al partit hem de partir de la base que t’enfrontes a una de les millors pedreres del Món. La plantilla es una selecció de 24 magnífics futbolistes mes els Cadets que destaquen i que ja neden en les exigents aigües dels professionals La base salarial de la majoria oscil·la entre els 21.000 i 25.000€, el jornal dels diamants en brut mes prometedors, balla entre els 30.000 i 40.000€.

Impressionant el central Moussa Ndiaye, dorsal 4, segons, informa Transfermarkt el Barça pagà per ell 500.000€.
Ambidextre, espectacular en el salt, mestre en l’art del desmarque, col·locació sempre perfecte, ens oferí un recital de magnifiques pasades entre línies per superar la primera pressió villacarlina.

Sensacional també el dorsal 10 Pablo Paez “Gavi”, mestre en el domini del joc en espais reduïts, un pam li es suficient per rebre el baló i sortir de la pressió asfixiant amb fintes i retalls, oferí un autèntic concert de donar joc. L’entrenador el substituí i ens privà del gaudi del seu joc 25 minuts.

L’At. Villacarlos es el màxim representant del futbol menorquí.

Ara vindran partits en que l’empenta i l’escalfor del públic seran imprescindibles. Socis, simpatitzants i aficionats hi estem cridats. 

Ferran Andreu. Entrenador

Article publicat a n’Es Diari

Foto: Jaume Fiol

Sé el primero en comentar

Dejar una contestacion

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.


*