Felip Moll-Gran Premio Italia Vela
Compartir

 Es regatista d’Es Nàutic, es prepara de cara a sa mini Transat 2021 de s‘Atlàntic

Es regatista des Club Nàutic Ciutadella, Felip Moll, pensa ja ses 24 hores des dia amb es gran objectiu de sa seva vida, sa Mini-Transat 2021, sa regata d’altura que es celebra cada dos anys amb 90 navegants i que tenen un sol repte; creuar s’Atlàntic en solitari, en un veler de 6,50 metres, sense assistència i sense contacte amb terra.

Sense anar més enfora aquest passat cap de setmana es regatista de bandera CNC s’ha dedicat a fer manteniment a sa seva embarcació ‘mini’ Allevà. «Estic fent unes petites feines que falten a l’embarcació i també entrenant a la Base Mini, cada 15 dies», conta Felip Moll, qui insisteix en què es principal és «la preparació de la Mini Transat, en quant a logística, pla de regates, compres de cartes nàutiques, recanvis per Allevà, inscripcions a regates d’aquesta temporada, etc», explica per Es Nàutic, Felip Moll. A la vegada també es regatista ‘mini’ està realitzant un curs de meteorologia amb Gabi Pérez, a més de proves d’esforç. «Hi ha una feinada, ja què, a més del principal, què és la preparació, també estic cercant espònsors, perquè els costos són enormes. Estic picant portes a veure si puc tenir ajudes».

Un Felip Moll que de manera paralel·la va tancant es seu ‘planning’ de temporada as Mediterrani, com a proves de foc ja per sa Mini Transat 2021 de finals d’any. I es seu primer compromís arriba amb sa prova de La Petrolera, de 100 milles en solitari, que realitzarà Moll es pròxim mes de març. Després vindrà sa Regata Base Mini, de 400 milles en doble (abril).

En quant a la planificació ja a s’Atlàntic:
– Trofeu Marie-Agnes Peron, 220 milles en solitari (Juny)
– Mini Fastnet, 600 milles en doble (Juny)

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *