Wanderlust-creuers del Club Nàutic Ciutadella
Compartir
Es creuers des Club Nàutic Ciutadella tornen a competir. Després de més de dos mesos entre mal temps, temporals i restriccions per sa pandèmia de sa covid-19, aquest diumenge per fi sa flota CNC va poder realitzar una regata de creuers de la ‘Winter Sèries’, organitzada per es CN Ciutadella i patrocinada per SIROCO. Una primera prova oficial dins aquest 2021 que va ser dominada per Wanderlust de Josep Pons (CNC).
Sa badia de Ciutadella estava preciosa diumenge, fent honors as dia de Sant Valentí, amb la mar completament plana i bufant un vent del NE, amb intensitat entre 15-18 nusos. Perfecte per a navegar es cinc creuers que es van citar a sa sortida, amb un recorregut de 16 milles. Sa prova va consistir en sortir de davant es port de Ciutadella, per a dirigir-se a virar una balisa situada davant sa platja de Son Saura.
I ja des de sa sortida es destacava es Wanderlust de Josep Pons, sense cap contrincant capaç de seguir-lo i fent tot es recorregut en solitari i entrant amb més de mitja hora sobre es segon classificat. A sa primera virada des far d’Artruix es Marball el seguia, seguit de prop per S’AviMiki i l’Atria. Des d’aquí i fins sa boia, una dura batalla, amb ones i vent de puntes de més de 20 nusos. Una dura pugna entre es tres creuers, virant primer s’Atria, seguit per S’AviMiki i Marball. Popa fins a virar novament as far però aquí, un problema amb es ‘Spi’ enrotllat en es ‘Stay’, S’AviMiki es veia superat virant es far en quarta posició i ja mantenint-se ses posicions, en una polida prova.
A destacar sa bona regata des Carpe Diem, que malgrat fer tot es recorregut en última posició, aconseguia un temps molt bo en sa classificació compensada. As final, triomf de Wanderlust de Josep Pons, segon Carpe Diem de Joan Mercadal i tercer, S’AviMiki, de Miguel Pons.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *