José Luis Moles, director tècnic Es Nàutic piragüisme
Compartir

Moles: “Es tracta de seguir entrenant, amb seguretat, per mantenir les ganes i estar a punt per quan tornin les competicions

Tot i trobar-nos a Menorca en sa Fase 4 per sa pandèmia de sa covid-19 i per tant, sense poder competir en totes ses Illes Balears, en es Moll de la Trona des Club Nàutic Ciutadella ses ganes i es dia a día no aturen. Es palistes des Club Nàutic Ciutadella segueixen entrenant-se setmanalment i fent feina de valent; sobre tot ara, amb aquest hivern rigorós que tenim a s’illa.
Es mateix José Luis Moles, director tècnic de sa secció de piragüisme des CN Ciutadella ens explica que es entrenaments segueixen amb es mateix volum de feina “però amb totes les mesures de seguretat per la covid 19. Aprofitam a més que el nostre és un esport a l’aire lliure” ens conta Moles.
Es gran objectiu en aquestes setmanes de Fase 4 en es CN Ciutadella és “continuar fent feina per estar rodats i amb la gent motivada, per quan soni la campana i tornin les competicions que tant desitjam en el club. Es tracta d’estar a punt per quan tornem a competir i mantenir el grau de ganes” conta Moles.
De fet, es CN Ciutadella es va perdre ara ja una de ses primeres cites clàssiques de cada any, com és es Trofeu Sant Sebastià de Palma de Mallorca. Ara estan molt pendents en es CNC de sa primera Copa de Balears de Promoció de dia 6 de febrer i des Campionat de Balears, que en teoria es celebra enguany a Menorca. Cal veure si es podran dur a terme i quan. Mentre però en es Moll de la Trona s’activitat es manté més viva que mai.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *