Compartir

Es Club Nàutic Ciutadella acaba setè a sa classificació general per equips 

Hi ha coses que mai canviaran i una d’aquestes és es domini un any més des palista del Club Nàutic Ciutadella, Daniel Sánchez Viloria, en es Campionats de Balears de Caiac de Mar.
Aquest dissabte a Sant Antoni de Portmany es representant des CNC s’ha proclamat de nou campió de Balears en la categoria Sénior, amb un temps de 00:36:52, superant en només cinc segons as segon classificat.
Ha estat dins un Autonòmic en es què el CN Ciutadella hi acudia amb baixes importants de darrera hora però, així i tot, han fet un bon paper, Viloria a part. María Pilar Cornejo era tercera en Veteranes 35-39 anys; Ricard Ruiz, cinquè en Veterans 50-54 anys; Arturo Grijalba, quart en es Veterans 55-59 anys i Marc Sans, també quart en Cadet B. Molta il·lusió de nou de tots els representants del CNC.
Sa prova de categories superiors (cadet a màster) es va realitzar en s’exterior des port, aferrada a sa costa, baix s’amenaça d’un ruixat que va passar de reüll, però que va refredar as participants en sa segona volta d’un recorregut entre boies de 4,5 km.
Expedició Es Nàutic Campionat de Balears de caiac de mar a Eivissa
Es CN Ciutadella, en un Campionat de Balears molt ben organitzat i en es què finalment es temps es va portar bé, acabaria setè a sa classificació general per equips.

Campionat de Balears de caiac de mar a Eivissa

Dani Sánchez Viloria, a ses seves xarxes socials, xerra de la seva victòria: “Resultat súper ajustat, sempre gràcies a un final d’infart he pogut aconseguir la victòria en la darrera onada. Un any més, títol autonomic. Estic molt content amb el meu rendiment. Moltes gràcies a tots els que m’heu acompanyat aquesta temporada”, escriu es campió del CNC.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *