Es Nàutic viatja a Eivissa as Balear de caiac de mar molt pendent des mal temps previst

KAYAK
Compartir
Demà dissabte es disputa en sa badia de Portmany (Eivissa) es Campionat de Balears de Caiac de Mar, que organitza es Club Nàutic Sant Antoni i en es que hi prendrà part es Club Nàutic Ciutadella, amb un nombrós grup d’una dotzena de palistes i amb alguna baixa de darrera hora. I hi van amb Joan Marquès i Andrés Febrer com a tècnics.
Sa previsió meteorològica prevista per as cap de setmana no és gens favorable, per sa qual cosa es club organitzador eivissenc s’ha vist en s’obligació de modificar es programa i dissenyar recorreguts alternatius per a poder dur a terme sa prova, sempre pensant en sa seguretat des participants.
Es preveu sa participació de 130 palistes procedents de Mallorca, Menorca i Eivissa, que competiran en dues proves programades a hores diferents. En primer lloc, començaran ses categories superiors de cadet a màster, amb hora de sortida les 12,45, per a realitzar un recorregut de 8 a 12 quilòmetres. Es infantils començaran a competir a les 13,45, sobre un recorregut de 3 quilòmetres.

Sé el primero en comentar

Dejar una contestacion

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.


*