KAYAK
Compartir
Demà dissabte es disputa en sa badia de Portmany (Eivissa) es Campionat de Balears de Caiac de Mar, que organitza es Club Nàutic Sant Antoni i en es que hi prendrà part es Club Nàutic Ciutadella, amb un nombrós grup d’una dotzena de palistes i amb alguna baixa de darrera hora. I hi van amb Joan Marquès i Andrés Febrer com a tècnics.
Sa previsió meteorològica prevista per as cap de setmana no és gens favorable, per sa qual cosa es club organitzador eivissenc s’ha vist en s’obligació de modificar es programa i dissenyar recorreguts alternatius per a poder dur a terme sa prova, sempre pensant en sa seguretat des participants.
Es preveu sa participació de 130 palistes procedents de Mallorca, Menorca i Eivissa, que competiran en dues proves programades a hores diferents. En primer lloc, començaran ses categories superiors de cadet a màster, amb hora de sortida les 12,45, per a realitzar un recorregut de 8 a 12 quilòmetres. Es infantils començaran a competir a les 13,45, sobre un recorregut de 3 quilòmetres.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *