Inés Cabrer imparteix un clínic a s’equip d’optimist d’Es Nàutic

Inés Cabrer-Clinic Es Nàutic
Compartir
Interessant clínic es que oferirà a nes regatistes de s’equip Optimist des Club Nàutic Ciutadella aquest cap de setmana en es club, de sa mà de sa prestigiosa Inés Cabrer, una regatista, entrenadora, oficial regates i tècnica mallorquina, des CN S’Arenal, i que ve a Es Nàutic a mostrar a nes joves regatistes, ja que és tot un llibre obert.
«Una esportista brillant de la vela i millor persona», ens confessa Toni Mascaró, director tècnic de sa vela lleugera des club, que sabrà transmetre valors molt importants a s’equip en general i as que van a sa Copa Federació 2020 en particular, de sa setmana vinent. «Serà una empenta molt important per el grup tenir una persona tant qualificada, especialment coneixedora de les aigües de s’ Arenal on es disputarà el campionat», diu Mascaró.
Aquest clínic d’Inés Cabrer es durà a terme en principi divendres, dissabte i diumenge, un poc condicionats per sa forta tramuntanada que en teoria arriba a Menorca.

Sé el primero en comentar

Dejar una contestacion

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.


*