Copa Balear de Caiac de Mar
Compartir
“Un èxit, la veritat. Ha anat molt bé en general i tornam contents a casa”. Eren ses paraules aquest dissabte migdia des director tècnic de piragüisme des Club Nàutic Ciutadella, José Luis Moles, després que es seus alumnes es quedassin a nomé dos punts de sa tercera posició des podi en sa I Copa Balear de Caiac de Mar 2020-21 celebrada dissabte a Santa Eulàlia, a Eivissa.
Es prop de 20 palistes d’Es Nàutic, únic representant menorquí en aquesta Copa, van estar a un molt bon nivell, destacant, d’entrada, sa primera posició absoluta conquerida novament per Daniel Sánchez Viloria, que guanyaria a Santa Eulàlia en Sénior, amb un temps de 00:37:59. Viloria es tornava a mostrar intractable.
En Júnior, gran tercera posició final de Josep Marquès (00:41:09) mentre que en Cadet B, Marc Sans acabaria tercer, amb un crono de 00:50:21. Es K-2 femení, Paula Mesquida-Nara Triay seria segon en sa categoria Júnior. I es K-2 infantil format per Haize Quevedo-Ivan Zornoza acabaria cinquè finalment, amb 00:16:37.
I en Veterans, molt bon paper també des CNC. En 45-49 anys, Ricard Ruiz es penjava sa medalla de plata amb 00:47:58; María Pilar Cornejo seria tercera (01:03:26) en sa mateixa edat en fèmines i Arturo Grijalba, quart des 55-59 anys, amb un temps de 00:53:43. Josep Mª. Marquès, as 50-54 anys, seria quart també aturant es rellotge en 00:47:57.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *