Curs Per Es Nàutic
Compartir

Es curs a estat posible gràcies a s’acord amb sa Acadèmia DeNàutica

Es curs de nàutica des PER aterra novament a Ciutadella, de sa mà de s’Acadèmia DeNáutica i gràcies a un conveni establert amb es Club Nàutic Ciutadella de fa estona.
Es PER es du a terme a s’aula d’Es Nàutic i s’imparteix a Ponent gràcies as conveni anual entre ambdues entitats, que ho fa possible una vegada més.
Es seu professor és es ciutadellenc Pedro Vivó, antic mariner des CN Ciutadella i qui es darrers cinc anys ha estat a sa prestigiosa escola Neptuno de Barcelona, on també impartia diferents cursos des món de sa nàutica.
També en es cursos de PER sa covid-19 s’ha fet notar, obligats a haver de muntar fins a dos grups, es dilluns i es dimecres, amb una trentena d’alumnes.
Ens explica Vivó que ses seves prioritats a s’hora de mostrar es PER són “més enllà d’aprovar l’examen, que l’alumnat aprengui tot el necessari per navegar amb certa seguretat, tant a motor com a la vela”.
Veu Vivó que es perfils de sa gent que participa en aquests primers cursos de PER estan bastant variats. “Hi ha bastant disparitat d’edats, des dels 18 anys amb què ja et pots treure el PER, fins a prop de 60 anys”. Uns alumnes que assisteixen en el CN Ciutadella per diferents motius i amb perfils variats. “Uns venen per gust, per tenir el títol i poder navegar per lliure; i uns altres, per acabar tenint una sortida professional,començant per el PER i pujant titulacions”, assenyala Vivó.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *