Josep Camps, Laramar, guanyador absolut del Campionat Social de Raors des Nàutic

Campionat Social de Raors 2020
Compartir
S’edició d’aquest 2020 des Campionat Social de Raors des Club Nàutic Ciutadella, que quedarà sempre com es primer en sa història viscut malauradament en plena pandèmia de sa covid-19, ja coneix as seus nous guanyadors d’aquesta temporada. Després de sa segona i darrera prova des Social 2020 celebrat ahir matí en aigües de Ciutadella, es campionat acaba en mans de s’embarcació Laramar, de Josep Camps i Basili Martí, com a guanyadora d’aquesta nova edició, sumant 10. 004 quilos. Segon en es podi absolut del 2020 ha estat Spígola, d’Álvaro Marquès i Manolo Almagro amb 9806 quilos, guanyadora de sa primera trobada de sa setmana passada i qui finalment també es queda amb sa peça major des campionat. Tercer des Social 2020 de Raors des CN Ciutadella ha estat s’embarcació Borja-Txell Sub, de Quico de Borja Camps, amb un total de 9370 quilos.
Precisament, De Borja seria es guanyador de sa segona i darrera prova celebrada ahir dissabte, amb 84 peces, que pesarien 4.504 quilos a sa bàscula, quedant primer d’aquesta jornada. Sa Laramar de Camps, amb 64 raors i un total de 3778 quilos acabaria just as darrera i tercer, Marquès, amb Spígola, que duria 45 raors amb un pes de 3076 quilos fins en es Moll de la Trona. Aquest darrer també pesaria sa peça major des dia i des campionat, amb un raor de 147grs.
Sa segona jornada des Social CN Ciutadella de raors es va viure amb 15 embarcacions inscrites, de ses que en van sortir 13 i pesar 11. Una prova marcada per es vent de component nord i per sa manca de peix. Ses captures van ser menors amb nombre, tot i que de talla eren un poc més grossos, en general, i cap barca va complir amb sa xifra de 100 raors permesos per parella de pescadors.
Des des Club Nàutic Ciutadella sa valoració d’aquest Social de Raors no pot ser més positiva, molts conscients des de sa secció de pesca recreativa d’Es Nàutic que era una prova de foc, en plens rebrots de sa covid-19 a s’illa. Però gran comportament de participants i acompanyants, enhorabona as guanyadors i molt bé per es participants.

Sé el primero en comentar

Dejar una contestacion

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.


*